Бащата на двойния убиец: Закопа се жив в гроба, всичко тръгна от черното тото

Синът ми жив се закопа! Разбирате ли ме, жив се закопа в гроба. В моето съзнание аз не съм създал човек… майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило – какво да направя? Страшно много ми тежи, че две млади същества си отидоха. Това коментира пред bTV  Константин Семерджиев, баща на Георги Семерджиев, който предизвика зверска катастрофа, при която загинаха две жени.

Бащата на Георги не крие огромната си мъка. Той признава, че пет денонощия не е спал и не знае накъде да тръгне.

„Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си… имам чувството, че всичките ме гледат мене и се връщам обратно“, каза Константин.

Той разказа, че във фаталната вечер Георги бил на семейна вечеря с родителите си.

„Беше вечерта вкъщи. Вечеряхме, цялото семейство  – спомня си Константин Семерджиев. – Нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем… И аз като родител, като го видя това нещо, вярвате ли, че ще му разреша да се качи на колата и да си тръгне?“.

Семерджиев-старши каза още, че синът му си тръгнал около 20:30 часа, за да вземе брат си от работа. Нямало нищо тревожно, което да индикира, че е възможен инцидент.

Той допълни, че след катастрофата не се е виждал със сина си и не са говорили.

„Дойдоха полицаи вкъщи. Търсиха го тука, защото по адрес се води тука, а иначе живее на квартира. Казахме им адреса на квартирата и те отидоха и го хванаха… Той си беше вкъщи – нито е искал да бяга, нито нищо“, посочи Константин Семерджиев.

Той отдава бягството на сина си от мястото на трагедията на стрес.

Константин Семерджиев бе категоричен, че не е имал каквато и да е представа за проблемите на сина си с наркотиците, нито за приятелите му.

Бащата на убиеца каза още, че преломният момент в живота на детето му бил покрай задържането му за черно тото.

„Оттам тръгнаха нещата, той да върви надолу. Най-добрия футболист на Левски беше в детско-юношеската школа. И там му съсипаха живота“, казва Константин.

Той отрече появилите се информации, че има доведен син, който също е арестуван за алкохол и дрога на пътя.

Четете още

Избор на редактора