Бившата на Григор Димитров ваканцува в родния Хавай

Бившето гадже на Гргор Димитров – Никол Шерцингер, отиде в Instagram , за да сподели малко секси съдържание от ваканцията си в родния й щат Хавай на 28 декември и ние сме обсебени, пише holywwoodlife.

„Това е моето щастливо място“, написа тя под въртележката от снимки, на които се наслаждава на разходка с яхта. Брюнетката красавица впечатли с бански костюм от две части , който се отличаваше с кръстосана гръбна част и нахално долнище. Тя стилизира ансамбъла си с прозрачно плажно покривало и чифт шикозни слънчеви очила, за да предпази очите си от залязващото слънце.

Много от 5,4-те милиона последователи на звездата отидоха в секцията за коментари, за да коментират нейния страхотен плажен външен вид .

Докато отделяше заслужена ваканция, Никол се погрижи да прекара време и със семейството си. Певицата публикува забавно видео с племенниците си, което ги показва как оценяват тоалетите на леля си от началото на 2000-те.

Никол е съдия в състезателното шоу за пеене на хитове The Masked Singer. Талантливата бизнесдама беше водещ член на поп групата The Pussycat Dolls , известна с хитовете си „Don’t Cha“, „When I Grow Up“, „Wait a Minute“ и много други.

 

Четете още

Избор на редактора