Пикльото Леман превъртя, грабна резачка и съсипа гаража на комшията

За да си футболен вратар, трябва да си малко луд. Но с мярка. Бившият страж на националния отбор на Германия Йенс Леман обаче тотално превъртя. Немецът бе близо да се превъплъти в ролята на Коженото лице от „Тексаското клане“.

Според информация на „Билд“ Леман грабнал моторна резачка и направил на нищо гаража на свой съсед. Постройката разваляла гледката на ексстража на „Арсенал“ и Бундестима към езерото Щарнберг.

Докато беше вратар на Щутгарт Йенс се прочу с това, че през 2009 г. се изпика по време на мача за Шампионската лига срещу Униреа (Урзичени). Домакините победиха с 3:1 и се класираха за фазата на директните елиминации. В средата на мача обаче Леман не издържа на напъна и отскочи зад рекламните пана, за да се изпикае. След няколко секунди вратарят се върна на мястото си и продължи мача.

При сегашния инцидент Леман бил крайно недоволен, че новият гараж на съседа му, за който твърди, че се намира в границите на неговия имот, му блокира панорамата. Затова взел моторна резачка и отрязал гредите на покрива. Освен това опитал да изключи камерите за видеонаблюдение, но се провалил и целият запис може да послужи на собственика на имота за евентуален съдебен процес.

Полицията разследва случая и проверява дали бившият вратар на Бундестима не е виновен за още 3 други случая на вандализъм.

Леман притежава имота край езерото от 15 години. Купи го през 2007 г. за 5 милиона евро.

Четете още

Избор на редактора