Борнемут изуми Юнайтед насред Олд Трафорд

Отборът на Борнемут победи Манчестър Юнайтед с 3:0 на „Олд Трафорд“. Това бе пореден слаб мач за тима на Ерик тен Хаг, а гостите се възлозваха по най-добрия начин, като успехът им дойде след попадения на Доминик Соланке, Филип Билинг и Маркос Сенеси.

Данго Уатара дори вкара четвърто попадение за Борнемут в добавеното време, но те не бе зачетено заради игра с ръка.
Тимът на Борнемут се придвижи на 13-о място в класирането, а Манчестър Юнайтед остана шести, като това бе седмо подражание за „червените дяволи“ през сезона.

Брайтън стигна само до 1:1 срещу Бърнли у дома. Гостите дълго време водеха в резултата, като точен бе Уилсън Одоберт в самия край на първата част. Все пак „чайките“ успяха да изравнят десетина минута преди края на редовното време на срещата чрез Саймън Адингра. Брайтън е на осмо място във Висшата лига, а Бърнли остана предпоследен, но се доближи до отборите над чертата.

Един от аутсайдерите във Висшата лига – Шефилд Юнайтед, направи отлична операция, като се наложи над Брентфорд при домакинството си с 1:0. Джеймс МакЕйти донесе трите точки на „остриетата“ в попадение в добавеното време на първата част. Шефилд все още е на дъното, но съкрати разликата с тимовете пред него.

Уулвърхямптън и Нотингам Форест завършиха 1:1 в друг мач от кръга. Гостите излязоха напред в резултата чрез Хари Тофоло, но „вълците“ избегнаха загубата, като точен за тима бе Матеус Куня. Тимът на Уулвърхямптън е на 12-а позиция, а Нотингам Форест е на 16-о място.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Четете още

Избор на редактора