В Абу Даби съживяват празнична традиция с безплатни картички

Туристическите власти в Абу Даби се връщат към позабравена традиция за предстоящите празнични дни с въвеждането на безплатна услуга за пощенски картички, съобщава TNN.

Спомняйки си времето, когато писането на пощенска картичка беше основна част от празниците на много хора, Министерството на културата и туризма  в Абу Даби насърчава посетителите и жителите да съживят това, което беше основна част от тържествата в началото на 20-ти век.

Тогава пощенските картички бяха масово явление. Преди ваканционните пощенски картички в стил „Иска ми се да бяхте тук“ и коледните пощенски картички бяха изпращани масово.

Това е духът на доброжелателство, който туризмът в Абу Даби се надява да улови, след като стартира най-новата кампания на 51-ия Национален празник на ОАЕ.

Инициативата има за цел да насърчи жителите и туристите да се свържат с любимите си хора по целия свят през ваканционния период, за да споделят поздрави за сезона заедно с визуални изображения на някои от преживяванията, които Абу Даби може да предложи.

Четете още

Избор на редактора