Жителите на Хоуп Ранч не искат Хари и Меган за комшии

Вероятното преместване на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в Хоуп Ранч, едно от предградията на Санта Барбара, Калифорния, предизвиква безпокойство и съпротива от местните жители, съобщи „Ню Йорк пост“.

„Има слухове, че хората са недоволни. Те искат двойката да остане в крайбрежния град Монтесито и да не привлича вниманието към Хоуп Ранч“, каза местен брокер пред вестника, отбелязвайки, че жителите на предградието „не искат промяна и шум“.

Друг източник казва, че жителите на Хоуп Ранч са загрижени преместването на херцога и херцогинята на Съсекс в предградието да не го превърне във „втори Монтесито“, където охраната многократно е блокирала улици и пешеходни зони. Местните жители са убедени, че „преместването на такива високопоставени личности напълно ще промени предградието“ и е вероятно „да се съпротивляват яростно“.

През октомври 2022 г. местното издание „Санта Барбара нюз-прес“ съобщи за желанието на принц Хари и Меган Маркъл да закупят къща в Хоуп Ранч.

През януари 2020 г. принцът и съпругата му решиха да се оттеглят от ролята си на високопоставени членове на британското кралско семейство. Впоследствие двойката се премести в САЩ, където отглежда сина си Арчи и дъщеря си Лилибет Даяна.

Четете още

Избор на редактора