Какво е да биеш 10 000 км, за да гледаш Меси

Индийска майка, запален пътешественик и YouTuber, се отправи на самостоятелно пътуване от южноиндийския щат Керала до Катар, за да гледа как любимият й играч, Лионел Меси, играе на последното му Световно първенство по футбол .

33-годишната Нааджи Нуши, която има пет деца на 14, 12, 6, 4 и 2 години, записва пътуванията си в YouTube и се надява, че новото и пътешествие ще вдъхнови други жени да преследват мечтите си.

Г-жа Нуши, която привлича милиони гледания в канала си в YouTube „Naajinoushi Solo Mom Traveller“, започна своето пътуване на 15 октомври от окръг Канур в северна Керала. Тя планира да стигне до Катар до 10 декември, само осем дни преди финала на Световната купа в Доха.

Пътешественичаката кара всъдеход Mahindra Thar — наречен „Olu“, което означава момиче. Колата има кухня и палатка, прикрепени към покрива му. В момента тя се намира в щата Карнатака и след няколко дни ще стигне до Мумбай.

За втория етап от пътуването си тя планира да посети ОАЕ , Бахрейн, Кувейт и Саудитска Арабия, преди да стигне до Катар.

Крайната цел на нейното пътуване е да види Меси. Тя казва, че аржентинският нападател и седемкратният носител на Златната топка е модел за подражание за много хора.

„Аз съм голям фен на Меси“, каза г-жа Нуши пред The ​​National на път за Хампи, обект на световното наследство, намиращ се в Карнатака, където ще отбележи първите си 2200 км. „Това е последното му световно първенство и искам да го отпразнувам с останалия свят. Там съм, за да аплодирам за Аржентина.“

Четете още

Избор на редактора