Кание Уест ще плаща на Ким Кардашиян $200 000 месечна издръжка на децата

Ким Кардашиян и Кание Уест , който сега е известен като Йе , са постигнали споразумение за развода си , предотвратявайки процес, който беше насрочен за следващия месец, показват съдебни документи, подадени във вторник.

Бившата двойка и техните адвокати подадоха документи с искане за одобрение от съдия на условията, за които са се споразумели, включително 200 000 долара на месец плащания за издръжка на децата от Йе към Кардашиян.

Съдията обяви двамата законно необвързани по искане на Кардашиян през март, слагайки край на осемгодишния им брак, но оставаха въпроси относно собствеността и попечителството, които трябваше да бъдат решени в процес, който започва на 14 декември.

Двамата имат четири деца на възраст от три до девет години.

Кардашиян и Йе ще си поделят поравно разходите за частната охрана на децата и частното училище, включително колеж, според предложението за споразумение.

Те също така ще плащат собствените си задължения, се казва в споразумението. Двамата имаха предбрачен договор и държаха имуществото си до голяма степен разделени.

Двойката започна да се среща през 2012 г. и роди първото си дете през 2013 г. Уест предложи брак по-късно същата година на празния крайбрежен стадион на Сан Франциско Джайънтс и двамата се ожениха на 24 май 2014 г. на церемония в ренесансова крепост във Флоренция, Италия .

Това беше третият брак за Кардашиян, риалити суперзвезда, бизнесдама и инфлуенсър, и първият брак за рап и модния магнат Йе. Тяхната връзка беше една от най-следените сред знаменитостите през последните години.

Четете още

Избор на редактора