„Левски“ слага на екипите подписа на Гунди

„Левски“ ще махне логото на официалния си спонсор от екипите за пролетния дял от първенството. Синята фланелка ще бъде посветена на 80-ата годишнина от рождението на иконата на „Герена“ – Георги Аспарухов – Гунди.

Това обяви изпълнителният директор на генералния спонсор на столичани Лъчезар Петров с отворено писмо до феновете.

Уважаеми левскари,

Преди точно година „ПФК Левски“ постави на гърдите си лозунга „Левски е вечен“ и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини „синята“ общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на „Левски“. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с „ПФК Левски“ посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу „Черно море“ във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България.

Четете още

Избор на редактора