Макрон влезе в ресторант и му срина рейтинга

Ресторантът Peña Pil Pil в южната част на френската община Перол претърпя рязък спад в рейтингите и наплив от лоши отзиви онлайн, след като френският президент Еманюел Макрон посети заведението, твърди France Bleu, цитиран от БГНЕС.

В четвъртък Макрон посетил департамент Еро в Южна Франция. Той посети ресторант Peña Pil Pil в община Перол за бира на терасата. Оттогава ресторантът е бомбардиран с негативни коментари и лоши оценки в Гугъл.

След посещението на Макрон рейтингът на заведението в Гугъл се сринал от 5/5 на 1,6/5 само за няколко часа. Сред коментарите през изминалите часове може да се прочете: „Тук посещаемостта е много слаба, забелязаха се тираните на Франция“, „Твърде много шум от манджите“, „Храната е добра, но този вманиачен развали всичко”.

Сервитьорът в ресторанта Винсент казал пред изданието, че посещението на президента е било пълна изненада за тях. „Не знаехме, че президентът ще дойде при нас… Не можем обаче да си позволим да не приемем президента на републиката или министър“, добавил той.

По време на посещението си в департамента Еро френският президент беше придружаван навсякъде от протестиращи, които скандираха „Макрон оставка!“.

Четете още

Избор на редактора