Мъж от Калифорния оцеля в 4 катастрофи за един час

32-годишният Джеймс Халси едва не загуби живота си на магистрала в Калифорния, когато попадна в четири автомобилни катастрофи за час, пише Daily Mail.

Той ще запомни събитията от миналата седмица на заснежената магистрала Great Bear за цял живот. Халси се прибирал у дома, когато колата му започнала да се плъзга по надолнището.

„Забелязах кола, идваща отсреща. Колата ми поднесе встрани и спуках задната гума“, каза Хелси пред ABC 7.

Докато чакал влекач, мъжът излязъл навън, където бил ударен от друга кола. Шофьорът видял Хелси отстрани на магистралата и се втурнал да му помогне.

„Сякаш бях във въздуха за миг и паднах под колата, спомня си Халси. – Станах и видях, че ръцете ми са наранени и изглеждаха доста зле“, каза той.

Докато превързваол ръцете си с тениската на другия шофьор, той бил блъснат от движеща се нагоре кола и е затиснат между два автомобила.

„Преди да пристигнат парамедиците, дойде друга кола и ме удари“, спомня си той за третия инцидент.

Когато Халси се качил в линейката си помислил, че всичко е свършило, но тогава кола медицинския автомобил.

Халси е потресен от четирите инцидента и не помни дали има други пострадали. Той се отървал само с наранявания на ръцете и успял да напусне болницата два часа по-късно.

„Бог се погрижи за мен. „Дори парамедиците бяха изненадани, че все още съм жив“, каза Халси.

„Наистина вярвам, че съм много благословен и облагодетелстван от Бог. Искам да кажа, наистина вярвам, че той ме защити“, добави той.

Четете още

Избор на редактора