Риана и Мартин Скорсезе ще промотират новите филми на „Парамаунт“

Компания „Парамаунт Пикчърс“, която все още е на гребена на вълната след успеха на „Топ Гън: Маверик“ с приходи от близо 1,5 милиарда щатски долара от продажби по света, привлече звезди от Риана до Мартин Скорсезе на изложението СинемаКон за представянето си пред собствениците на киносалони, съобщи Асошиейтед прес.

Компанията има по-малко нови заглавия в сравнение с останалите големи студиа, но сред тях са значими продукции като „Костенурките нинджа: Пълен хаос“ (4 август), „Трансформърс: Възходът на зверовете“ (9 юни) и „Paw Patrol: The Mighty Movie“ (29 септември).

„Парамаунт“ разпространява също „Killers of the Flower Moon“ („Убийците на цветната луна“) на Мартин Скорсезе, който дебютира на кинофестивала в Кан идния месец и излизи по кината на 6 октомври. Киностудиото представи и клип от шеметно преследване с Том Круз и Хейли Атуел от седмото издание от поредицата „Мисията невъзможна“, което излиза по кината два дни преди планираното, на 12 юли.

За 2025 г. компанията обяви, че пуска „The Spongebob Movie: Search for Squarepants“ („Спонджбоб: Филмът“) и  „The Smurf Movie“ („Филм за смърфовете“) с Риана в ролята на Смърфиета и като продуцент.

Четете още

Избор на редактора