Съпругата на Лукас Ернандес го заряза публично

Футболният клуб Байерн Мюнхен не без причина носи прякора Холивуд. След като Юлиан Нагелсман беше уволнен, уж заради връзката му с журналистка от Bild, и под ръководството на Томас Тухел изпадна от Купата на Германия и Шампионската лига, клубът беше разтърсен от любовен скандал, в който главно действащо лице е Лукас Ернандес.

Най-скъпото попълнение в историята на клуба, попадна в светлината на прожекторите, след като съпругата му се раздели с него чрез Instagram.

Амелия де ла Оса Йоренте написа социалната мрежа, че Лукас й изневерява с известния италиански модел Кристина Бучино. Твърди се, че футболистът е наел апартамент за Бучино и прекарва повече време с нея, отколкото със съпругата и двете си деца.

Лукас и Амелия са имали разногласия и преди. Миналата година бяха на ръба на развода, но в един момент решиха да продължат напред. Сега изглежда категорично е сложен край на брака им.

„Лукас, можеш да спреш да „играеш“ от двете страни. Давам те на Кристина Бучино. Само не забравяй, че имаш две деца, които изобщо не идваш да видиш“, написа Амелия в Instagram.

Докато беше играч на Атлетико Мадрид, през 2017 г. Лукас наби Амелия в пияно състояние, след което получи ограничителна заповед. След това преодоляха различията си и се ожениха.

Лукас Ернандес в момента се възстановява от контузия, която получи след 20 минути игра в първия мач от Световното първенство в Катар и ще пропусне целия сезон.

Той започна кариерата си в Атлетико Мадрид, а през 2019 г. премина в Байерн Мюнхен за 80 милиона евро.

Четете още

Избор на редактора