Том Круз към наша млада актриса: Страхотна си!

Наше момиче получава куп похвали от холивудския ас Том Круз, докато снимат новата му „Мисия“ в Абу Даби.

„Моят агент ми звънна спешно и ми каза, трябва да направиш прослушване за един филм, имаш четири часа, ще можеш ли. Аз обичам да приемам нови предизвикателства и реших да се пробвам.

После ми звънна кастинг режисьорката, тя ми каза, че ще е за „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“, че съм избрана, но аз всъщност не знаех, че се явявам за това, докато ме кастваха.

И когато пристигнах в Абу Даби, имаше много сериозна организация. Влизам в хотела и ми взеха 3 PCR теста докато си вляза в стаята от летището.“

Това сподели за зрителите на Euronews Bulgaria актрисата Доротея Толева, част от актьорския състав на „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“.

„Премиерата ще е на 14 юли, но не знам кога ще е в България. Смятам, че всеки актьор в моята позиция, който се опита да работи в чуждестранни проекти, ще ме разбере. За да си конкурентен на този пазар, трябва да владееш добър английски“, казва още Доротея.

Първата й среща с Том Круз е в Абу Даби. Първата им обща сцена я правят няколко часа, въпреки че не била супер сложна. „След всеки дубъл Том ми казваше, Доротея – страхотна си, не променяй нищо, искам да го направиш по същия начин!“, спомня си снимките Толева.

„Той се стараеше всички да се чувстват комфортно на терена. Беше страхотен. Сложните каскади сам си ги прави. Много е екстремен. Идваше за снимките със самолет, който сам управляваше“, казва с възхита за холивудската звезда Доротея.

Четете още

Избор на редактора