Тошко Йорданов кахърен, нямал покана за преговори

“Програмата почти е финализирана, днес трябва да я видим в завършен вид. Това, което сме предложили, е прието“, коментира преди заседанието на парламента ген. Атанас Атанасов от ДБ за подготвяната управленска програма на правителство с премиер Асен Василев.

Тошко Йорданов от “Има такъв народ“ заяви недоволен, че не са получавали покана за разговори, въпреки че Василев многократно подчерта, че точно той и ИТН няма да получат покана, а ще се разговаря с отделни депутати, които приемат програмата и идеите на ПП. „Те продължават по най-наглия начин да звънят на наши депутати и на техни близки, звънят на братя, на деца и им предлагат постове“, твърди Йорданов.

Председателят на ПГ на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров коментира, че имат достатъчно индикации от членове на ИТН, че нейните поддръжници имат желание да се видят с ПП. „Готови сме да се видим с депутатите и да представим програмата и приоритетите си. Няма да има официална покана към групата“, повтори той думите на Василев. „Взели сме предвид всички приоритети – нашите, на „БСП за България“ и „Демократична България“, посочи Гюров.

Рамадан Аталай от ДПС заяви, че няма да подкрепят кабинет „Василев“.

Четете още

Избор на редактора