Щерката на Чарли Шийн внася лято в зимата

Сами Шийн внася малко лятно настроение в коледния сезон, констатира „People“. 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Дениз Ричардс пусна снимки в Инстаграм, в които позира само в бял бански, съчетан с пухкави ботуши, а на главата си е сложила шапка на Дядо Коледа.

Русокосата тийнейджърка държи чаша в едната си ръка и се навежда напред, за да направи смешно лице до снежен човек.

„Гринч ми открадна дрехите тази година“, написа Сами в публикацията си, като обозначи местоположението си – тя в Уайтфиш, Монтана. Това не е първият път, когато предизвиква коментари с поведението си.

И майка и дъщеря – Сами и 51-годишната Дениз Ричардс, откриха акаунти в „OnlyFans“. Тийнейджърката каза тогава, че трябва да се съсредоточи върху положителността на тялото.

„Единственото нещо, което има значение, е да се уверите, че се чувствате комфортно с това, което публикувате, и да помните, че всички тела са красиви“, обясни Сами.

След като фен попита дали родителите ѝ са наясно с акаунта й „OnlyFans“, Сами отговори, че майка й е „изключително подкрепяща“.

Чарли обаче каза пред „E! News“, че не одобрява решението на дъщеря си. „Но тъй като не мога да я спра, я призовах да бъде стилна, креативна и да не жертва почтеността си“, каза той.

„Сега тя е на 18 години и живее с майка си. Това не се е случило под моя покрив“, добави 57-годишният актьор, станал особено популярен с ролята си в „Двама мъже и половина“.

Четете още

Избор на редактора