Максим Генчев кани битата Диана за царицата, обещана на Дарина Радева

Опитният арт търговец Максим Генчев разиграва сполучливо аукцион с ролята на еврейката Сара, която става българска царица.

След като обеща ролята на президенската дъщеря Дарина, студентка от НАТФИЗ с „огромен потенциал“, Максим Генчев надуши кой сега е яхнал обществената популярност и покани за ролята Диана Димитрова. Тя я на върха на славата си, след като огласи, че е била бита от Юлиян Вергов по време на снимките на филма „Откраднат живот“.

Диана е поканена от Максим Генчев да изиграе главната женска роля в новата му продукция  “1349 лето Господне”. Преди време ексцентричният режисьор твърдеше, че е избрал Дарина Радева – дъщерята на президента, да влезе в кожата на Сара, еврейско момиче, в което се влюбва цар Иван-Александър.

Сега Максим Генчев, отнесъл много критики за лентата му „Левски“, явно е размислил. Под публикация на Диана Димитрова той й отправя покана.

“Диана, публично те каня да играеш във филма “1349 лето Господне” в главната женска роля Царица Теодора – св. Теофана”, написа като коментар режисьорът.

Явно той не се притеснява, че 32-годишната Димитрова трябва да изиграе невръстната девойка Сара, чийто исторически персонаж е по-близо до 22-годишната Дарина Радева.

Между временно сагата „Димитрова-Вергов“ взе пълен обрат заради реквизитора  Михаил Чехларов. След като в понеделник 31 души от екипа на сериала „Откраднат живот“ съобщиха, че Диана не е удряна на снимачната площадка, нито пък са видели следи от наранявания по нея, сега техен колега ги обвини в лъжа и амнезия. Той се представя в своя фейсбук профил като реквизитора  Михаил Чехларов и не е съгласен с колегите си, които се подписаха в отворено до медиите писмо, че побой не е имало.

„Няма да кажа какво се е случило, но историята ми е разказвана много пъти през 2018, при това от хора, които са сложили имената си под писмото. Любопитно ми е как са получили внезапна амнезия. Дотук сме трима, които имахме доблестта да не забравим удобно. Надявам се и други да размислят“, гласи коментарът на реквизитора.

Диана Димитрова сподели неговите думи и над поста написа: „Истината винаги избива със страшна сила“.

От екипа на сериала „Откраднат живот“ “твърдят“, че побой над мен не е имало. Това се оказа фалшива новина, защото от Call Sheet, който е официален документ и вече показах публично, става ясно, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден“, казва актрисата в писмо до „24 ‘часа“.

„Това обаче съвсем не е всичко. Далеч по-скандалната част в това активно мероприятие срещу мен е, че в писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала „Откраднат живот“, без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му“, пише още актрисата.

Четете още

Избор на редактора