Анджелина Джоли иска да осинови седмо дете

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли успя да се съсредоточи върху себе си и грижите за децата. Тя се снима във филми, занимава се с благотворителност и пое вниманието към шестимата наследници, които са три биологични и три осиновени.

Освен това се зае и със съвсем ново занимание и се очаква съвсем скоро да стане и дизайнер. Оказа се обаче, че още нещо ѝ липсва – и това не е нов партньор в живота, а седмо дете.

Според източници, близки до актрисата, Джоли мисли за осиновяване повече от година. Може би новото ѝ дете ще е родом от Ямайка. Не толкова отдавна тя отлетя в тази страна. Има шанс актрисата да вземе бебето от местен приют. Все още обаче няма официално потвърждение на тази информация.

Джоли вече е говорила за плановете си пред децата си. Те са дали своята подкрепа на майка си и ще се радват да видят нов член в семейството. Оказва се, че децата, които вече са пораснали, също са в очакване това да се случи най-скоро.

В същото време Джоли продължава да е в обтегнати отношения със своя бивш съпруг Брад Пит. И ако в началото на развода двамата се караха предимно за попечителството на децата им, то сега в сърцето на раздора е общата им винарна, която според последни данни актрисата е продала на руски бизнесмен и е пренебрегнала желанието на Пит, ако реши да продава, то предложението да е отправено първо към него.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ обвини майката на децата си, че тя тайно е продала 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.

Актрисата отговори на обвиненията като позволи на неин близък човек да коментира ситуацията пред Page Six. Обяснението на източника е, че Брад се е опитал да направи всичко възможно, за да попречи на Анджелина да говори за насилието над детето му. Но историята за това как Пит вдига ръка срещу осиновения си син по време на полет на частен самолет през 2016 г. стана публично достояние. В резултат на това Джоли решава, че при никакви обстоятелства няма да продаде своя дял от винарната на бившия си съпруг.

В същото време запознати говорят, че двамата се готвят за сериозна съдебна битка, която може да е епична като тази на Амбър Хърд и Джони Деп, пише „Тялото“.

Четете още

Избор на редактора