Джорджина актуализира стила си за Саудитска Арабия

28-годишната Джорджина Родригес се доказва като лидер в стила, докато се установява в Рияд заедно с партньора си Кристиано Роналдо и техните деца.

Преместването в Кралството предизвика промяна в обличането на Родригес, тъй като тя замени рокли със сирени и тесни бодита за по-скромни опции. Това обаче не е помрачило стила й, както стана ясно, когато роденият в Аржентина модел посети Boulevard World тази седмица в Рияд, облечена в събрано облекло, включващо поло яка, яке и дънки, пъхнати в ботуши до коленете.

По-рано този месец тя носеше елегантна черна водолазка под абая на представянето на Роналдо като играч на Ал Наср в Mrsool Park. Докато цялото семейство излезе на терена, Родригес носеше черен топ с висока яка Max Mara и дънки Elisabetta Franchi под наситеночервена кадифена абая от катарската марка Dollab Line. Наречен Спирала, благодарение на асиметричните ревери на абая, единият от които пада на меки волани, той предизвика вълна от жени, копиращи нейния стил онлайн.

По време на Световното първенство по футбол през 2022 г., за да аплодира Португалия в Доха, Родригес съчета вталена черна рокля с бледа абая в цвят шам фъстък от регионалната марка 1309 Studios.

Тази скромност бележи стилистична промяна за Джорджина, която живее в светлината на прожекторите, откакто стана партньорка на Роналдо през 2016 г. През годините тя усъвършенства характерен външен вид на стегнати, привличащи вниманието визии, включително сребристата рокля на русалка без гръб, която тя носеше на филмовия фестивал в Кан, до бодитата Marine Serre.

Съвсем наскоро обаче Родригес възприе по-насочен стил, носейки няколко визии от авангардния лейбъл Vetements. С визии, включващи вградени ръкавици или покрити с шарки на доларови банкноти, тя повишава модните си качества.

Докато семейството се установява в живота в региона, ще бъде интересно да се види как обичащата модата Родригес се ориентира, смесвайки любовта си към разголените дрехи с местната чувствителност. Като се има предвид началото, което тя започна, можем да очакваме с нетърпение тя да подкрепи повече регионални дизайнери на скромно облекло.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Четете още

Избор на редактора