Ди Каприо пак верен на принципа „по-млада от Титаник“

Леонардо Ди Каприо продължава да бъде верен на принципа си гаджетата му да бъдат по-млади от премиерата на „Титаник“ – 1998 година. През уикенда актьорът е бил забелязан да се гушка с 19-годишната Еден Полани на парти в Лос Анджелис.

Феновете бяха шокирани от от 29-годишната им разлика във възрастта. 48-годишният Леонардо се раздели с дългогодишната си приятелка, превърнала се в модел и актриса Камила Мороне миналото лято, няколко месеца след като тя навърши 25 години.

Оттогава той бе забелязван в компанията на 27-годишната Джиджи Хадид, както и с други по-млади модели като 23-годишната Виктория Ламас. Известно е, че холивудската суперзвезда Лео никога не се е срещал публично с дами на възраст над 25 години.

Новата приятелката на Ди Каприо е толкова млада, че дори не е била родена, когато е излязъл „Титаник“, коментират фенове. Лентата е представена пред публика през 1998, а тийнейджърката модел от Израел родена през 2004.

Друга неприятна истина за актьора, споделяна в социалните мрежи, сочи, че Еден е била едва на 9 години, когато той е на върха на славата си с главната роля във филма „Вълкът от Уолстрийт“. Забележките, разбира се, едва ли притесняват носителя на „Оскар“.

Четете още

Избор на редактора