Княгиня Калина буйствала след катастрофата

Княгиня Калина Сакскобургготска е ударила служителя на хотела в Боровец, който ѝ взел ключовете от колата, след като блъсна бариера и бе хваната да кара с над 1,5 промила алкохол в събота.

Това разказа наемателят на хотела, на чийто паркинг се случва катастрофата, пред Нова тв. По думите му служителката на Сакскобургготска, която я придружавала, ѝ донесла между 6 и 8 кофички кисело мляко, за да повлияят на концентрацията на алкохол. Княгинята отказа да даде кръвна проба, а прокуратурата вчера ѝ повдигна обвинение за шофиране в нетрезво състояние. За подобно провинение я грози наказание от 1 до 3 години затвор или глоба до 1500 лв.

Наемателят на хотела, който е подал сигнала в полицията, разказа още, че са му се обадили негови служители да му съобщят за жената, ударила се два пъти в бариерата и в кашпа и опитала се да избяга.

„Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът.

След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

На мястото на удара минути по-рано е имало мъж, който не пострадал само по щастливо стечение на обстоятелствата.

Четете още

Избор на редактора