Ашли Греъм е най-сексапилната жена в света

Ашли Греъм е най-сексапилната жена в света за 2023 г. според списание Maxim.

Maxim традиционно публикува своя годишен списък Hot-100 на най-успешните и красиви жени в развлекателната индустрия, спорта и поп културата. Тази година те поставиха на върха Ашли Греъм, едно от най-известните имена в движението „plus size“.

Една от причините Ашли да оглави класацията Hot100 според списанието е, че тя е представител на движение, което напомня на хората да се приемат такива, каквито са.

35-годишният модел наскоро беше обект на полемика след Оскарите заради неловкото си интервю с Хю Грант. Тя интервюира мрачния актьор на червения килим, а той не се опита да скрие колко не харесва разговора. „Знаете ли какво, майка ми ми каза да убивам хора с доброта, така че ето го“, каза Греъм пред TMZ в интервю, което разгневи много зрители и потребители на социални медии, които смятаха, че актьорът се държи грубо с нея.

Коя е Ашли Греъм? Красавицата, която беше открита на 12 години в мол, има много успешна кариера. Тя си сътрудничи със световноизвестни марки, повече от 20 милиона души я следват в Instagram, а много жени по света намират вдъхновение в нея, защото нейните извивки промениха начина, по който изглежда женското тяло.

Тя често споделя естествени снимки без никакво разкрасяване или филтри, за да извади естествената си красота и гордо показва стриите и целулита си. Ашли написа и вдъхновяваща книга „Как наистина изглеждат увереността, красотата и силата“.

Тя влезе в историята като първия модел с извивки, появил се на кориците на Vogue и Sports Illustrated. След това кариерата й тръгна напред и тя продължава да позира за най-известните модни списания „Vogue“, „Elle“ и „Harper’s Bazaar“, появява се в ревюта на Michael Kors, „Dolce & Gabbana“, „H&M“ и др.

Веднъж тя разкри своята рецепта за успех: „Когато спрях да се сравнявам с други жени и да се състезавам с тях, тогава започнах да се фокусирам върху това, което правя и върху кариерата си. И – бум. Започнах да надминавам себе си.

„Кариерата ми напредна, можех да получа всичко, което исках“, казва тя.

Четете още

Избор на редактора