Нечувано: Играчите на Тотнъм връщат пари на феновете

Играчите на Тотнъм ще възстановяват на феновете на Спърс цената на билетите за мача от поражението с 1:6 от Нюкасъл Юнайтед в неделя, съобщи BBC.

Шпорите губеха с 5:0 след 21 минути игра и временният мениджър Кристиан Стелини беше уволнен.

„Като отбор, разбираме вашето разочарование и гняв. Не бяхме достатъчно добри в неделя. Знаем, че думите не стигат в ситуации като тази, но повярвайте ни, нас също ни боли от това поражение. Оценяваме вашата подкрепата и в домакинствата, и в гостуванията. И имайки предвид това, бихме искали да възстановим на феновете цената на билетите им за мача на „Сейнт Джеймсис Парк“, пишат футболистите.

За мача с Нюкасъл финовете на Спърс получиха 3209 билета, като цените варираха от 19 до 30 паунда, което означава, че жестът на играчите вероятно би струвал около 80 000 паунда.

Клубът каза, че се очаква привържениците да получат възстановяването на сумата по банковите си сметки в рамките на 24 часа.

Следващият мач на Тотнъм е у дома срещу Манчестър Юнайтед в четвъртък, когато начело ще бъде Райън Мейсън, който е работил при Стелини и бившия мениджър Антонио Конте.

Четете още

Избор на редактора