Ново 20. Хари и Меган ще поживеят отделно

Принц Хари и съпругата му Меган „си взимат време, в което да са разделени“, за да спасят брака си, след като са преминали през „жив ад“, съобщи в. „Дейли експрес“.

Приближени до двойката обаче отричат бракът им да е в криза.

Слуховете за финансов натиск върху принц Хари и Меган Маркъл продължават, след като двойката загуби договора си със Спотифай.

Източник заяви пред Пейдж сикс, че двойката е „подложена на огромен натиск, за да финансира разточителния си начин на живот в Калифорния, включително имението си за 14 млн. долара и огромните разходи за охрана“.

„Този стрес, съчетан с емоционалните им проблеми, вероятно е превърнал живота им в ад. Надяваме се, че раздялата на различни континенти ще им помогне да намерят всичко, от което се нуждаят, за да продължат напред“, добавя същият източник.

Хари заминава за Африка, за да работи сам върху документален филм за Нетфликс.

Миналия месец Спотифай прекъсна договора за 20 милиона долара с Хари и Меган преди да започне втори сезон на подкаста „Арчитайпс“. Според запознати причината е липса на идеи, макар и Хари да е договорил интервюта с Доналд Тръмп, Марк Зукърбърг, Владимир Путин и папа Франциск.

Четете още

Избор на редактора