Сагата на Драганов стана: кебапчията за бозаджията

Личната драма на актьора Васил Драганов се превърна в супер ситком комедия. Като в българската поговорка – кебапчията за бозаджията – той също залюби чужда булка.

„И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!“. Това признание прави комикът за „България Днес“ на въпрос дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова е верен, или не.

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по Би Ти Ви – „Столичани в повече“. Той беше Радко, а пък тя Йовка. От две години Ева Тепавичарова не живее със съпруга си – тенора Георги Петров.

„Работата и децата са ми най-важни сега. Само ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тема няма да говоря“, категоричен е Драганов.

Досега в медиите се изявява най-вече бившата му съпруга Андреа. „Психическият тормоз беше по-неприятен от физическия“, каза тя в БиТиВи. Бившата гимнастичка сподели и че е преглъщала униженията, безпричинната ревност, обидите пред семейни приятели и колеги, защото е вярвала, че той ще се промени.

Васил пък обяви в пресата, че жена му му е изневерила с кварталния кебапчия.

„В момента имам връзка с друг човек и чакам дете от него. Това е факт“, призна Андреа. Мъжът е прекъснал обучението си в НАТФИЗ и в момента бил специалист „по скарата и цар на маринатата“. Борислав е разведен с жена си – Анелия, която също е възпитаничка на НАТФИЗ. Двамата са учили в класа на Енчо Халачев.

Четете още

Избор на редактора