Шер напуска САЩ, ако Тръмп пак стане президент

Шер се закле да напусне окончателно Съединените щати, ако бившият президент Доналд Тръмп, който в момента е фаворит на Републиканската партия, спечели изборите през 2024 г. Певицата заяви това в интервю за „Гардиън“.

Докато обсъждаше предстоящото издаване на първия си коледен албум, Шер засегна въпроса за бъдещето на родината си и обеща да я напусне, ако Доналд Тръмп отново дойде на власт. „Последния път почти получих язва“, каза 77-годишната певица на фона на неотдавнашните обвинения в измама срещу Тръмп. „Ако той отново се окаже пак там, кой знае? Този път ще напусна страната“.

В интервюто изпълнителката на хита „Believe“ разказва и за скорошната смърт на майка си, която доживя 96 години. Шер отбеляза, че в семейството ѝ има много дълголетници, така че не смята да се притеснява за възрастта си, докато може да работи, предаде БГНЕС.

„Моите пралели починаха на 101 и 104 години! Никога не съм си мислила, че ще бъда на толкова години и все още ще имам работа!“ – казва певицата. „Барбра Стрейзънд веднъж ме попита: „Защо все още работиш? А аз отговорих: „Защото някой ден няма да мога да работя. Така че докато мога да работя, ще го правя!“

Четете още

Избор на редактора