Шер обвинена, че е наела мъже да отвлекат сина й

Шер е обвинена, че е наела мъже да отвлекат сина й от хотел, в който той е отседнал със съпругата си миналата година, съобщи BBC.

Малкият син на изпълнителката – Илайджа Блу Олман, бил в хотелска стая миналия ноември със жена си, когато четиримата мъже нахлули по поръчка на Шер. Двойката е прекарала 12 дни заедно в опит да спаси брака си, преди Олман да бъде отвлечен от мъжете.

47-годишният Олман е син на поп иконата Шер и бившия ѝ съпруг, покойния рок музикант Грег Олман. Той се ожени за Марианджела Кинг – от Обединеното кралство – през 2013 г.

В съдебните документи, подадени от съпругата на Илайджа Блу Олман, Марианджела Кинг, се твърди, че четирима мъже са го „изнесли“ от хотелска стая в Ню Йорк по време на годишнината им през ноември 2022 г.

„В момента не съм запозната с благосъстоянието на моя съпруг или къде се намира. Много съм загрижена и притеснена за него“, “, пише съпругата му в декларацията, подписана на 4 декември 2022 г. В документите се посочва още, че „един от четиримата мъже, които го взеха, ми каза, че са били наети от майка му“.

Шер направила това заради тежкото здравословно състояние на сина си, когото искала да вкара в клиника за рехабилитация заради зависимостите му.

Олман и преди е говорил за борбата си с наркотиците и пристрастяването, като през 2014 г. в интервю за Entertainment Tonight описва как е употребявал наркотици от 11-годишна възраст.

Съпругата му твърди, че Илайджа е „заключен“ в лечебно заведение без достъп до телефона си. „Разбирам усилията на семейството му да се увери, че той е добре, и искам най-доброто за моя съпруг“, пише тя в жалбата си до полицията.

Четете още

Избор на редактора