Захари Бахаров влиза в „Мисията невъзможна 8“

Захари Бахаров влиза в осмия филм „Мисията невъзможна: Пълна разплата – втора част“, загатна режисьорът и сценарист на продукцията Кристофър Маккуори с мистериозен пост в Туитър.

Маккоуори сподели снимка от излизащия през 2024 г. екшън в профила си и описанието „Споделяме една и съща съдба… Марчин Дорочински. Иван Ивашкин. Захари Бахаров. #DeadReckoning“.

Бахаров се вижда в задния план на кадъра. Актьорът е споделил публикацията в профилите си в социалните мрежи, но без коментар.

Името му, както и на останалите двама актьори, все още не може да се намери в актьорския състав на филма, обявен в IMDb. Ролите им не се споменават.

Улика за участието на Бахаров в „Мисията невъзможна 8“ предлага и Инстаграм профилът на руския актьор Иван Ивашкин, който през лятото сподели свое общо селфи с българския и полския си колега.

Тримата са се срещнали „на британското поле“, пише Ивашкин, а локацията на кадъра е „Longcross Film Studios“, където текат снимките на предстоящия филм.„Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – първа част“ ще има премиера през 2023 г., става ясно от IMDb.

В актьорския състав на седма и осма част вече са потвърдени имената на Том Круз, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Саймън Пег и други.

Снимките на седмия филм приключиха през есента на 2021 г. Първоначалното намерение на Маккуори е било да снима седми и осми филм последователно без почивка.

Плановете му обаче се променят заради графика на Том Круз – снимките на осмата „Мисия“ съвпадат с рекламното турне на „Топ Гън: Маверик“.

Четете още

Избор на редактора