Логото на „Ролинг Стоунс“ грейна на екипите на Барса

Фланелката, която Барса ще носи за Ел Класико на 28 октомври, ще се превърне в емблематична дреха, която ще привлече вниманието по целия свят, съобщи испанският футболен гранд на сайта си.

Логото с изплезения език на рок ветераните от „Ролинг Стоунс“ ще замени това на стрийминг платформата „Спотифай“ на екипа на каталунците за мача им от 11-ия кръг на испанската Ла Лига срещу Реал (Мадрид)

Появата на бранда на музикантите върху фланелките на тима е част от сътрудничеството на „Барселона“ със „Спотифай“, според което футболистите ще излизат на терена с лога на музиканти и групи от портфолиото на платформата.

„Ролинг Стоунс“ са избрани сега, защото последният им албум – Hackney Diamonds, излиза на 20 октомври и е първият им албум с оригинален материал от 18 години насам.

Логото с изплезения език ще присъства и на дамската фланелка за мача от Лига F срещу Севиля на 5 ноември в стадиона „Йохан Кройф“.

„Появата на Стоунс върху фланелката на Барса е едно от онези неща, които се случват само веднъж в живота. Ето защо, за да му дадем мястото в историята, което заслужава, две ексклузивни издания на фланелки за мача ще бъдат пуснати в продажба на 23 октомври, за да можете да имате свой собствен автентичен колекционерски предмет у дома“, обявиха още от клуба.

Едната партида е с 1899 фланелки с качество като за мач, а още по-ексклузивното издание е само от 22 фланелки с подписите на всеки играч, който започва Ел Класико и мач от Лига F. Предварителното закупуване на тези облекла е достъпно чрез уебсайта на клуба.

Новият албум на бандата Hackney Diamonds също yе има специално издание, посветено на сътрудничеството с Барса. От 20 октомври уебсайтът на „Ролинг Стоунс“ ще пусне за продажба пакет, включващ албума на винил, отпечатан с герба на Барса и логото на Стоунс, плюс ретро фланелка на Барса, вдъхновена от мода в началото на 60-те години на миналия век, когато групата се формира, която включва клубния герб и логото на британската група.

Четете още

Избор на редактора