Майк Тайсън съветва звездите от НБА каква трева да пушат

Боксовото величие Майк Тайсън се възползва от моментално от факта, че в НБА разрешиха употребата на марихуана и няма да тестват играчите.

Железния вече съветва баскетболистите какъв тип канабис да пушат, в зависимост от целта и настроението им.

56-годишният Тайсън говори пред TMZ Sports, където направи реклама на собствената си компания – Tyson 2.0, обявявайки, че неговите продукти превъзхождат тези на конкуренцията.

„Надявам се, че баскетболистите ще се насочат към мен. Моите продукти са най-добрите в света. И не го казвам, защото съм пристрастен. Вижте отзивите на клиентите ми, за да се уверите“, заяви бившият абсолютен световен шампион в тежката категория.

В началото на месеца от НБА обявиха, че изваждат марихуаната от списъка със забранени субстанции. До този момент 3 положителни проби носеха 5 мача наказание.

Много баскетболисти са открити почитатели на канабиса, сред тях е суперзвездата Кевин Дюрант от Финикс Сънс.

„Ако искате да се отпуснете – се насочете към OG Kush. А ако целта ви е да останете будни и да се наслаждавате на света около вас – ползвайте любимия ми – Sour Diesel. Той ми помага да мисля.“, продължи Железния.

Боксьорът промотира и канабисни бонбони, носещи името „Божествени уши“. Те са под формата на захапано ухо и са препратка към мача за световната титла през 1997, когато Тайсън отхапа част от дясното ухо на Ивендър Холифийлд.

Четете още

Избор на редактора