Меган: Дори Хари запецна на теста за британско гражданство

Въпросите на теста за гражданство на Обединеното кралство са толкова трудни, че дори Хари, херцогът на Съсекс , е имал затруднения да отговори на тях, каза съпругата му.

Меган, херцогинята на Съсекс , каза, че Хари „няма представа“ за някои от въпросите, когато се е подготвяла за теста.

Родената в Америка актриса говори за обучението си за теста „Живот в Обединеното кралство“ в последния епизод на нейния изключително успешен подкаст Archetypes.

Тя каза, че се е обърнала към Хари за помощ, докато се е упражнявала за официалния правителствен тест, но херцогът, който е пети по ред за наследяване на трона, също е заседнал на въпросите.

Разговаряйки с актрисата и режисьор Памела Адлон, която наскоро стана британска гражданка, Меган каза: „Този ​​изпит за гражданство е толкова труден. Учех за това и си спомням, че казах „О, Боже мой“.

Тестът „Живот в Обединеното кралство“ струва £50 ($57,65), продължава 45 минути и включва 24 въпроса с избираеми отговори за британските традиции и обичаи.

Резултатът, необходим за преминаване, е 75 % верни отговори. Тестът може да бъде резервиран неограничен брой пъти, но кандидатите трябва да плащат всеки път.

Примерни въпроси включват кой крал е бил екзекутиран през 1649 г. и кой е основал англиканската църква.

Четете още

Избор на редактора