Почина шефка в любимия вестник на Путин

Заместник-главният редактор на любимия вестник на Владимир Путин е открита мъртва в Москва.

Тялото на заместник-главния редактор на „Комсомолская правда“ 35-годишната Анна Царева е открито в апартамент в Москва. Това съобщи за ТАСС източник от правоохранителните органи.

По първоначална информация няколко дни преди смъртта си жената се е оплакала от неразположение, след което е спряла контактите си. 35-годишната жена е развила неуточнена остра респираторна вирусна инфекция и е имала висока температура от няколко дни.

Притеснени родители пристигнали в наетия от дъщеря им апартамент и я намерили без признаци на живот. Съобщава се, че не са открити следи от насилствена смърт. Органите на реда са започнали разследване.

По предварителна информация причината за смъртта на журналиста е остра сърдечна недостатъчност, съобщава каналът Shot Telegram.

Царева проследявала войната на Путин срещу Украйна,  пише „Сън“.

Миналата година почина главният редактор на най-тиражния вестник в страната „Комсомолская правда“. Владимир Сунгоркин е починал по време на бизнес пътуване в Приморския край в руския Далечен изток, съобщават от вестника. Твърди се, че 68-годишният мъж е получил инсулт по време на изследователска експедиция.

Четете още

Избор на редактора